S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

11:e November 2012 – Årsmöte Örnsköldskatten 2012

Örnsköldskattens logga

I dag har det varit årsmöte i Örnsköldskatten.  Det är en bit att fara för oss som bor i Härnösand men eftersom det är så roligt att träffa de andra så känns det ändå helt ok. Jag är också ledamot i styrelsen vilket gör att det känns ännu mer viktigt att fara när man kan. När man som jag jobbar varannan helg är det ganska ofta man får tacka nej till roliga saker. Dessutom brukar det bli lite tid för en shoppingrunda och det är aldrig fel.

Vi inledde som vanligt med ett styrelsemöte och efter det var det dags för årsmöte och kaffe. Det som mest diskuterades var självklart utställningen som vi ska ha till våren, vi hoppas på en härlig helg med många katter och att allt ska flyta bra.

På vägen hem satt jag och funderade över det fantastiska med att man med katter får en gemensam grund som gör att man får nya vänner. Oavsett vem man är kan man mötas i ett gemensamt intresse och ha roligt tillsammans.

När vi började om med utställningar på nytt med våra nykomlingar Madde och Ludde upptäckte jag hur mycket jag saknat det roliga med att vara på utställning. Självklart är det roligt när det går bra för katterna men frågan är om inte det roliga med att träffas och glädjas åt varandras framgångar är ännu bättre.

Örnsköldskattens inbjudan till kattutställning i Örnsköldsvik 18-19 maj 2013. Tryck HÄR.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on November 11, 2012 by and tagged , , , .
%d bloggers like this: