S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

10:e Februari 2013 – Mysa med katter

feb10-13Mysa med katt

Ludde.

I två veckor har delar av familjen legat däckad i influensa och för katterna har det säkert varit två veckor som varit perfekta. Det har alltid funnits en säng att hoppa upp i för att bli kliad eller ett knä att sova i.

Dammsugaren har varit tyst och allt har varit lugnt och stilla.  För katterna är det säkert ett steg närmare paradiset. Visserligen brukar det alltid finnas någon hemma som kan klia en katt men nu har alla varit hemma. Dessutom har vi suttit eller legat stilla och inte varit i farten hela tiden som det brukar vara.

Det märks att de snabbt vänjer sig, Ludde har börjat hoppa upp i knäet och jama för att tala om att det är dags för ett kli, gärna under hakan. Han njuter ibland så mycket att han nästan börjar dregla. Madde har upptäckt att det går bra att sova i mitt knä också och inte bara i lillhusses knä. Men hon noga koll och om lillhusse kommer i närheten så hoppar hon ner och ser oskyldig ut. Det är nästan som om hon inte vill att han ska se att hon kan sova hos någon annan.

Nu till veckan är det dags att börja jobba igen och allt återgår till det normala men fick katterna välja skulle vi nog ha det så här för jämnan.

Advertisements

2 comments on “10:e Februari 2013 – Mysa med katter

 1. rebekah
  February 11, 2013

  Vilken otroligt fin bild av Ludde!

  Jag kan förstå att de haft det mysigt! Även McDuff har haft det gott, inte för att vi varit sjuka, men vädret har gjort att vi hållit oss hemma mer än vanligt. Jag brukar lägga mig och läsa ibland på eftermidda’n, så’na dagar … och det är de ENDA gångerna McDuff kommer upp i sängen med mig.Det är underbart när han rullar ihop sig nere vid knäna..

  Hoppas ni mår bra nu … det brukar ta ett bra tag innan man blir fullt återställd. Jag tror, ju äldre man blir, desto längre tar det!

  • Annakarin
   February 11, 2013

   Nyss kommit hem från första dagen på jobbet, trött. Jag tror du har rätt, ju äldre man blir ju längre tid tar det att bli pigg igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: