S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

31:a December 2013 – Gott Slut

dec15-31Gott slut2

Nu är julen snart slut och Yra har upplevt sin första jul. Jag tror hon kommer att bli besviken när det är dags att plocka ner gran och pynt, alla hennes nya leksaker försvinner. Madde och Ludde har också roat sig rejält i jul. Sladda in mot granen så den står och skakar utan att den ramlar är en sport framförallt Ludde övar sig på. Han har ju lite tyngd att använda när han kommer farande.

Julmat uppskattar främst Madde och Yra, de har fått leverpastej, kalvsylta och en del annat smått och gott från julbordet. Ludde tycker de är lite konstiga som äter sånt, han vill ha vanlig mat och inte något nytt och konstigt.

Julpapper och snören var som vanligt det bästa med julafton, åtminstone om man är busig och heter Yra, hon studsade runt och lekte som bara den.  Snören och papper for omkring överallt i rummet.

dec15-31Gott slut

Under året som gått har det hänt en del för katterna, utställningarna har gått bra och här hemma har vi världens finaste katter, tycker jag i alla fall. Här följer en liten sammanställning av året som gått.

Ludde har blivit Internationell Champion. Han har också blivit pappa till två fina kullar. Det finns länkar på startsidan för att se fina bilder på kattungarna, Linblomman’s Birma och Moneris Helig Birma.

Madde har blivit Champion och fortsätter att vara lillhusses katt, hon blir vackrare för varje år och har en underbar maskfärg och päls.

Yra, vårt nya lilla bustroll som jag fick köpa från Tempelkatten är en underbar liten tjej. Hon och Ludde busar tillsammans så alla mattor i huset flyger omkring. Hon är social, trevlig och har börjat få en liten krage.

Nu är det snart slut på året som varit och jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on December 31, 2013 by and tagged , , , , , , , , .
%d bloggers like this: