S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

6:e Maj 2014 – Kattutställning i Östersund

Yra tittar ut genom hotellfönstret.

Yra tittar ut genom hotellfönstret.

Nu har vi varit på utställning i Östersund. Det är en mysig stad att fara till och vi lyckades få samma hotellrum som vid förra besöket. Ett stort och ljust hörnrum som både katterna och vi trivs väldigt bra i. Östersund är en fin stad att promenera i och det blev en liten runda på stan innan det var dags att sova.

Efter en del funderande så fick Ludde och Madde dela dubbelbur och Yra fick vara själv i sin bur. Det var ganska kallt i utställningslokalen och jag var glad att jag hade en liten filt till Madde, hon är lite frusen av sig ibland och hon kröp ihop i sin korg under filten och mådde gott. Det var mycket besökare båda dagarna, tiden går fort när det alltid är någon som stannar och vill prata katt. Yra var som förra gången nyfiken och var mycket framme för att titta sig omkring.

Den här gången blev det inga vinster för Yra, hon blev två båda dagarna, Madde fick ett cert på lördagen men inget på söndag. Ludde tog cert båda dagarna och har nu fem kvar för att få nästa titel. Alla katterna var lugna och fina på domarbordet och det är som vanligt det viktigaste för mig, men det är alltid roligt när katterna vinner.

Hemresan gick bra, tre katter som sov hela vägen. När vi kom hem var de lyckliga att gå ut i rastgården och få lite frisk luft innan de gick in för att sova igen.

Nu är det lugnt till helgen men sen bär det av till Skellefteå på nästa utställning, det ska bli spännande eftersom vi aldrig varit där på utställning tidigare.

Advertisements

2 comments on “6:e Maj 2014 – Kattutställning i Östersund

  1. colderweather
    May 11, 2014

    Vilken otroligt snygg bild!

    Hoppas det går bra i Skellefteå!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on May 6, 2014 by and tagged , , , , , , , , , .
%d bloggers like this: