S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

22:a Februari 2015 – Årsmöte Örnsköldskatten

feb 22-15 Årsmöte Örnsköldskatten

Yra på span

I dag har det varit årsmöte i Örnsköldskatten, den här gången höll vi till hemma hos Kerstin, vilket betydde att jag fick möjlighet att träffa mina ”barnbarn” igen. De har vuxit till sig bra och det var väldigt roligt att se hur fint de utvecklas. De var väldigt sociala och ett kattmöte är ju inte komplett utan katter så det var ett bra möte. Ett stort tack till Kerstin som alltid ordnar och fixar så fint till våra möten och ställer upp och tar emot oss hemma hos sig.

Vi är inte den största av kattklubbar men vi har väldigt trevligt tillsammans och när mötet var avklarat var det dags för gott fika och småprat. Självklart fanns det tid att prata katt och fundera vidare vad vi som klubb kan göra för aktiviteter under året. Det känns viktigt att få alla att förstå att man inte behöver ha raskatt eller katt överhuvudtaget för att vara med i en kattklubb, det räcker med att man är intresserad av katter och vill värna om den. Vi välkomnar alla till vår klubb.

När vi kom hem satt tre katter i hallen och talade om att de minsann varit ensamma hela dagen och nu var det dags för mat och bus. Innan vi for iväg i morse hade jag serverat kokt torsk och fyllt matskålar med torrfoder. Torsken var uppäten och torrfoder fanns kvar, men det dög inte eftersom det kunde finnas torsk kvar att tigga. Nu har de ätit upp det sista av torsken och vi har busat och gosat ordentligt. Yra och Madde har lagt sig att sova för att smälta maten och Ludde ligger bredvid mig på köksbordet och väntar på att jag skriva färdigt så han kan ligga i min famn och gosa en stund.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: