S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

4:e April 2015 – Glad Påsk

apr 4-15 Glad Påsk1

Tupplur för Yra.

Förra helgen var vi i Trondheim med Ludde. Det var första gången som han var ensam utan att ha någon av sina töser med. Jag var lite fundersam om han skulle känna sig ensam, men det visade sig att han tyckte det var mysigt att vara alldeles själv och få massor av uppmärksamhet. Han busade runt som en kattunge på kvällarna och sov hos mig på natten. Utställningen gick bra, han fick fina bedömningar båda dagarna och vi for hem med två cert till på vägen mot Supreme.

Här hemma är allt lugnt. Yra börjar se ut som en fotboll på två ben och hon uppskattar att få lite tvätthjälp eftersom hon inte kommer åt att tvätta sig själv nu. Hennes mage väller ut åt alla håll och kanter och det är full aktivitet därinne.

apr 4-15 Glad Påsk

Madde

Madde ser inte lika rund ut även om hon också gått upp mycket i vikt. Hon är enormt kelsjuk och mycket envis med att hon ska ligga i knäet och ha sitt huvud på armen. Det är bara att sitta still och vänta tills hon är nöjd. När hon ligger i knäet kan man känna hur hennes mage rör sig fram och tillbaka, när det blir för mycket så ser man att hennes svans rör sig lite irriterat.

Resten av påsken kommer vi att vara hemma och vänta på att det ska bli dags för smått.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: