S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

13:e Juli 2015 – Upptäcksfärd i djungeln

juli 13-15 Upptäcksfärd i djungeln

Luna

Nu har det blivit dags för Luna, Manami och Makoto att börja utforska trädgården. Jag tror alla tre tyckte det var lite läskigt när vi öppnade altandörren, men samtidigt var de väldigt nyfikna på vad som fanns där ute. Först satt alla tre med nosen i vädret och luktade länge innan de försiktigt gick ut på altanen och sakta smög ner för trappan mot gräsmattan.

juli 13-15 Upptäcksfärd i djungeln3

Makoto

Det tog ett tag innan de försiktigt provade att gå i gräset, höga tasslyft för att inte komma alltför nära allt det konstiga gröna. Efter en liten stund tog nyfikenheten överhand och de började utforska omgivningen. Rabatter, vattenkanna, grässtrån och allt annat undersöktes noga. Vi har låtit gräset vara oklippt så det ska bli en spännande djungel där man kan gömma sig i gräset och långa grässtrån att jaga efter.

juli 13-15 Upptäcksfärd i djungeln1

Manami

Luna var den modigaste och efter en stund sprang hon runt i gräset och jagade efter alla grässtrån som rörde sig. Manami tog det lite lugnare och satt stilla en stund och tittade på Luna som sprang runt, sen kunde hon inte låta bli att jaga lite grässtrån hon med. Makoto kommer nog att bli en liten trädgårdsmästare, han var mycket intresserad av rabatten och blommorna. Hans husse och matte har köpt sele och koppel så han kommer att få gå härliga promenader när han flyttar.

juli 13-15 Upptäcksfärd i djungeln2

Luna och Manami

I dag var det inga flygfän ute men det ska bli spännande att se vad de säger om att jaga flugor och annat roligt, det gäller bara att hålla noga koll så det inte blir jakt på getingar eller humlor.

 

Advertisements

2 comments on “13:e Juli 2015 – Upptäcksfärd i djungeln

 1. tassitus
  July 14, 2015

  Så härligt det ser ut!!! Ni har en underbar plats för dem där ute … väldigt välordnat! Man kan ju bara försöka föreställa sig hur det känns att vara så liten, och upptäcka allting i naturen!

  • Annakarin
   July 14, 2015

   Det skulle vara roligt att få se med deras ögon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: