S*Yrhättan's Helig Birma

Kattuppfödare i Västernorrland

1:a September 2015 – Utställning i Luleå

sep 1-15 Utställning i Luleå

Yrhättans Luna

Den här helgen har vi varit på utställning i Luleå. Det var första gången för Luna och Manami och de fick med sig pappa Ludde som mentor. Han är en cool kille på utställningar och tycker om att mysa på hotellrum.

Resan upp till Luleå gick bra och alla katterna gjorde sig hemmastadda på hotellrummet, lite god mat och en mysig säng att sova i så var allt bra. Det enda som var lite jobbigt var den fluga som också bodde i rummet, någon gång under natten föll den offer för en jagande katt som förmodligen åt upp sitt byte och det blev lugn och ro i rummet.

Utställningen gick väldigt bra båda dagarna. Ludde fick hederpris och både Luna och Manami fick Ex1 båda dagarna. Som bonus blev båda nominerade till panel en dag var och matte blev väldigt stolt, framförallt att de tog allt med ro.

Vi passade också på att hälsa på Lurv från förra kullen som bor i Luleå. Det var väldigt roligt att få se hur han utvecklats, han är samma mysiga kille som när han flyttade hemifrån och kom direkt fram och hälsade på oss. Han har samma fina ögon som sin syster och kommer att bli en stor kille.

sep 1-15 Utställning i Luleå1

Yrhättans Lurv

Småtrollen och deras mammor fick självklart vara hemma och min lillebror tog väl hand om de små. Vi var bara borta över helgen men det kändes som om det hänt mycket på de dagarna. De äter som små matvrak, precis som det ska vara och busar nu för fullt. Både med varandra och med sina storasyskon.

 

Advertisements

One comment on “1:a September 2015 – Utställning i Luleå

  1. tassitus
    September 2, 2015

    Kul att höra att allt gick så bra! Och va’ fin Lurv är!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: